Laikas pajusti vyno skonį ir kvapą!


Raudonas vynas
Raudono vyno tonai apima gausią skonio ir aromato paletę, priklausomai nuo vynuogių veislės, regiono, klimato ir brandinimo proceso. Štai pagrindinės raudono vyno tonų kategorijos:
Vaisių natos (miško uogos, vyšnios, figa, slyvos t.t.)
Prieskonių ir žemės natos (cinamonas, gvazdikėliai, juodieji pipirai, tabakas ir t.t.)
Medienos ir brandinimo natos (vanilė, kokosas, skrudinta duona, dūmos kvapas, kavos pupelės ir t.t.)
Saldžios ir gurmaniškos natos (Juodas šokoladas, karamelė, medus)
Baltas vynas
Baltojo vyno skonių tonai yra subtilūs ir gaivūs, dažnai atspindintys vynuogių veislę, kilmės regioną bei brandinimo metodus. Štai pagrindinės baltųjų vynų skonių kategorijos:
Vaisių natos (Citrusai, tropiniai vaisiai, kaulavaisiai)
Gėlių ir žolinių aromatų natos (jazminai, apelsinmedžių žiedai) ir medaus užuominos. Gaivūs žoliniai tonai (šviežia žolė, dilgėlės
Saldūs ir gurmaniški niuansai (medus, vanilė, skrudinti migdolai, sviestas ir t.t)
Rūgštumo ir gaivos charakteris, balti vynai pasižymi ryškiu rūgštumu, kuris suteikia jiems gaivos ir lengvumo jausmą.
ROŽINIS VYNAS
Tai vynas, kuris derina raudonojo ir baltojo vyno ypatybes, pasižymi subtiliais aromatais, lengvumu ir gaiva. Jo tonai priklauso nuo gamybos metodo, vynuogių veislės ir kilmės regiono. Štai pagrindiniai rausvojo vyno skonio tonai:
Vaisių natos, dažniausiai pasižymi raudonieji ir tropiniai vaisiai (braškės, avietės, greipfrutas, arbūzas, pasiflorų užuominos).
Gėlių ir aromatinių žolelių užuominos (rožių žiedlapiai, levandos, apelsinų žiedai, čiobrelių užuominos).
Saldieji ir rūgštieji niuansai (medus, saldusis melionas, abrikosas, persikas, žalieji obuoliai).
Susisiekite su mumis
Jei turite klausimų, norite daugiau informacijos ar pasikonsultuoti dėl jūsų kelionės planų – rašykite mums! Mielai atsakysime į jūsų užklausas ir padėsime suorganizuoti nepamirštamą patirtį.
Esame čia tam, kad jūsų kelionė būtų kupina įspūdžių ir džiaugsmo!